Diensten

Rock Supplies biedt een verschillende diensten aan waar je als muzikant goed gebruik van kan maken. Bij ons kun je onder andere terecht voor reparaties en studio-opnames.

Buiten onze eigen faciliteiten beschikken we over een groot netwerk van professionele muzikanten en producers, we hebben ook contacten bij  lokale labels en podia. Daarnaast zijn we bekend met verschillende muziekdocenten die zangles, drumles of andere vormen van muziekonderwijs verzorgen.

 STUDIO

Rock Supplies heeft een studio waar je demo’s, singles en professionele albums kan opnemen. De opnamestudio bestaat uit een controlekamer en onze grootste studio.

De studio beschikt over een uitgrebreid assortiment aan opnameapparatuur. Het is zowel mogelijk om met gehele band in één keer live op te nemen als een uitgebreide productie met meerdere overdubs. Het is mogelijk om je muziek te laten mixen – we hebben ook externe contacten voor mastering.

Als je wilt horen wat er mogelijk is, luister dan hier naar het album Proximo Disco van The Jig. Deze band oefent altijd in de Rock Supplies en heeft deze plaat ook in de studio opgenomen en gemixed. De studio wordt gerund door Max de Kok en Dimitri Gelens en is alleen te boeken inclusief producer / engineer.

Boeken

Prijzen voor studio-opnames op aanvraag verkrijgbaar.

CONTACT voor de studio:

 ONDERHOUD

Bij Rock Supplies kun je terecht voor onderhoud en reparaties voor je instrument. Denk hierbij aan het professioneel laten afstellen van je gitaar of basgitaar, revisie van een versterker of bijvoorbeeld het laten herfretten van je gitaar.

Maak een afspraak of kom langs met je instrument, dan kunnen we direct een prijsindicatie maken of later een offerte toesturen -afhankelijk van het specifieke verzoek.

Klik hier voor de Rock Supplies cookie policy