Overige
 Diensten

Rock Supplies biedt verschillende diensten buiten het verhuur van oefenruimtes. Bij ons kun je onder andere terecht voor onderhoud en reparaties van instrumenten en voor studio-opnames.

Wij beschikken over een groot netwerk van professionele muzikanten, producers en reparateurs. We hebben ook contacten bij platenlabels en podia. Daarnaast zijn we bekend met verschillende muziekdocenten die zangles, drumles, gitaarles of andere vormen van muziekonderwijs verzorgen.

rocksupplies-oefenruimte-rehearsal-rooms-opname-recording-studio
rocksupplies-amsterdam-oefenruimte-rehearsal-studio-guitar-gitaar-jazz

 STUDIO
 opnames

Rock Supplies heeft een opnamestudio waar je demo’s, singles en professionele albums kan opnemen. De opnamestudio bestaat uit een controlekamer en onze grootste oefenruimte.

De studio beschikt over een uitgebreid assortiment aan opnameapparatuur. Het is zowel mogelijk om met gehele band in één keer live op te nemen als een uitgebreide productie met meerdere overdubs te doen. Het is ook mogelijk om je muziek professioneel te laten mixen – voor masteren hebben we externe contacten.

Als je wilt horen wat er mogelijk is, luister dan hier naar het album Proximo Disco van The Jig. Deze band oefent altijd in de Rock Supplies en heeft deze plaat ook in de studio opgenomen en gemixt. De studio wordt gerund door Max de Kok en Dimitri Gelens en is alleen te boeken inclusief producer / mixing engineer.

Boeken

Prijzen voor studio-opnames op aanvraag verkrijgbaar.

CONTACT voor de studio:

 VERHUUR
 EXTERN

Prijzen per dag

Bij Rock Supplies is het ook mogelijk om instrumenten te huren voor optredens. Zie hieronder een overzicht van onze instrumenten en prijzen.

ITEM PRIJS
ZANGINSTALLATIE
2x 12 inch speakers
3x microfoon
3x microfoon statief
2x speaker statief
€95,-
Extra microfoon incl. statief €15,-
Drumstel 5-delig incl. bekkens €85,-
Drumstel 5-delig excl. bekkens €75,-
Losse bekkenset €35,-
Gitaar- of basversterker €50,-
rocksupplies-amsterdam-oefenruimte-rehearsal-studio-piano-keyboard

 ONDERHOUD
 & Reparaties

Bij Rock Supplies kun je terecht voor onderhoud en reparaties voor je instrument. Denk hierbij aan het professioneel laten afstellen van je gitaar of basgitaar, revisie van een versterker of bijvoorbeeld het laten herfretten van je gitaar.

Maak een afspraak of kom langs met je instrument, dan kunnen we direct een prijsindicatie maken of later een offerte toesturen -afhankelijk van het specifieke verzoek.

rocksupplies-amsterdam-oefenruimte-rehearsal-studio-saxophone-horns-brass

Klik hier voor de Rock Supplies cookie policy