muziek
 docenten

Bij Rock Supplies kennen we muziekdocenten die onder andere gitaar-, basgitaar-, zang- en drumlessen verzorgen. Hieronder vind je een aanbod van de docenten die bij ons lesgeven en hun websites

rocksupplies-amsterdam-oefenruimte-rehearsal-studio-piano-keyboard

Muziekdocenten bij de Rock Supplies

 Dani Steevensz

  • Zanglessen
  • Baslessen
  • Gitaarlessen
 

Bij Dani (The Shout Academy) leer je op je eigen unieke manier geluid te maken! In de lessen gaan we samen op zoek naar de aspecten die ‘jou’ als mens, muzikant en artiest uniek maken. In de lessen leer je verder hoe jij jezelf op een gezonde manier hoorbaar maakt en boven iedereen uitkomt. Of je nou nog nooit gezongen hebt en benieuwd bent naar het bevrijdende effect van zingen of een ervaren zanger, spreker of zelfs acteur bent op zoek naar ondersteuning, iedereen kan het leren. Meld je aan voor een gratis intake en dan gaan we aan de slag.

Website: theshoutacademy.nl

 Stein Kemper

  • Drumlessen

 

Of je nou een aangeboren gevoel voor ritme hebt of niet, als je tot 4 kan tellen kom je al een heel eind wat drummen betreft. Transparante doelen in combinatie met de juiste lesinhoud zijn de sleutel tot vooruitgang, en zullen ervoor zorgen dat de leerlingen gemotiveerd blijven en het plezier in het drummen behouden wordt. Naast het drummen zelf is er ook genoeg ruimte voor andere relevante onderwerpen; zoals hoe je het beste kan oefenen (met of zonder drumstel) of hoe je een band begint. Sinds het begin van Drumlessen Amsterdam ben ik als docent inmiddels honderden gegeven lessen verder, en blijf mezelf altijd verder ontwikkelen om voor mijn leerlingen het optimale resultaat te bereiken. Samen met mij ontdek en ontwikkel je jouw innerlijke rockster! 

Website: drumlessenamsterdam.nl

 Martijn Smit

  • Gitaarlessen

Martijn Smit biedt gitaarles aan voor alle niveaus vanaf 8 jaar oud. Iedereen is welkom, van beginners tot en met gevorderden, akoestisch en elektrisch.

In de lessen wordt onder andere aandacht besteed aan houding, techniek, akkoorden, improvisatie, toonladders, theorie, gehoortraining, ritmiek, creativiteit, leren samen spelen en aan het opbouwen van een repertoire. Er is een breed scala aan lesmateriaal in verschillende stijlen: Blues, Rock, Funk, Soul, Pop en nog veel meer.

Er wordt per leerling gekeken naar wat de beste manier van leren is. Aan de hand daarvan wordt er bijpassend lesmateriaal aangeboden. Ook wordt de muzieksmaak van de leerling betrokken in de les. Als de leerling een bepaalde kant op wil maak ik een plan om dat doel te bereiken.

Website: martijnsmitmuziek.nl

rocksupplies-amsterdam-oefenruimte-rehearsal-studio-guitar-gitaar-jazz

Klik hier voor de Rock Supplies cookie policy